Topkwekers!

Elegant, makkelijk en verantwoord!


Dit zou ik nou ook wel willen…


U houdt van tuinieren, maar uw knieën en/of rug protesteren? Of u zou best een eigen moestuin willen, maar u hebt te weinig ruimte?


 

Want:


1. Met een verhoogd kweekbed tuiniert u staand; in de juiste, ergonomisch verantwoorde houding. Het doet er dus niet toe of u jong en vitaal bent of al wat ouder; valide of minder-valide. Het kweekbed is leverbaar in verschillende hoogtes.


2. Onder het kweekbed is meer dan voldoende ruimte waar u bijvoorbeeld tuingereedschap, hout of kinderspeelgoed kunt opslaan. Ook voor een kleine tuin of zelfs balkon dus ideaal. En voor rolstoelgebruikers: onderrijdbaar!


3. U hebt alle zeggenschap over de aarde die u in het kweekbed gebruikt; zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor biologische of verrijkte aarde. Bovendien is de aarde makkelijk te vervangen, óók handig bij wisselteelt.


4. Het kweekbed is afsluitbaar en kan dus tevens functioneren als kas. Zo kunt u al heel snel de lekkerste groente en fruit kweken.


5. Ook dankzij de afsluitbaarheid: geen uitwerpselen meer tussen uw groentes.


Kortom: als ‘verticale tuin’ biedt een verhoogd kweekbed tal van voordelen!Voor meer informatie over de topkwekers, neem contact op via deze website.